Početkom tjedna održana je redovna skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije. Na Skupštinu su se odazvale 42 udruge članice od njih ukupno 75 koliko ih Zajednica trenutno ima.

Skupštinom je predsjedavala predsjednica Zajednice Ivanka Roksandić, a kao gošće Skupštini su nazočile predstavnice Sisačko-moslavačke županije pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar, viša savjetnica za odnose s javnošću Vlasta Mesić te viša savjetnica za razvoj civilnog društva i nacionalne manjine Ivona Nemeth Novak. Pročelnica Robertina Štajdohar pohvalila je rad Zajednice čiji su glavni nositelji amaterske udruge koje Zajednica okuplja.

Skupština je jednoglasno usvojila izvješća za prošlu i planove za sljedeću godinu, a u ime Nadzornog odbora Izvješće o financijskom i upravnom poslovanju Zajednice u 2021. podnio je predsjednik tog tijela Tomislav Komes, čime je potvrđena pravilnost upravnog i financijskog poslovanju Zajednice u 2021. godini.